Västernorrlands Måleri & Service

Hej på er allihop och välkomna in till bloggen som jag hoppas ni ska tycka om. Jag har nyligen flyttat in i ett hus i Timrå och det finns mycket som jag har lust att fixa med här hemma. Jag vet att många av er också är nyblivna husägare. Jag brukar få extra mycket idéer när jag läser era bloggar! Hoppas jag kan bidra med något till er idag genom att skriva om ett företag, ett måleri i Timrå som hjälpte till att måla om köket. Jag ville helt enkelt måla om i en trevligare färg. Det blev ett företag som heter Västernorrlands Måleri & Service som målade om och det blev jättebra, riktigt snyggt i en färg som passar min personlighet. Det finns förstås mycket mer som behöver göras iordning här i huset i Timrå, men jag valde att börja i köket eftersom jag tillbringar mycket tid just där i husets hjärta.  

 

Västernorrlands Måleri & Service är ett företag som kan hjälpa till med det mesta som rör målning och tapetsering. Jag är glad över att jag valde just detta måleri i Timrå för de har verkligen sett till att göra det fint i köket, och det kostade inte så mycket heller. Jag blev rekommenderad det här företaget av en god vän och jag är glad att jag följde hennes råd. De som kom hit och målade var verkligen engagerade och det tog faktiskt bara ett par dagar för dem att förvandla hela köket till ett helt nytt och spännande rum. Jag är verkligen glad över hjälpen jag fått av Västernorrlands Måleri & Service, och det tror jag ni skulle bli också. Så om ni behöver anlita målare i Timrå, tycker jag att ni ska höra av er till dem! Med ROT-avdraget, som jag använde mig av, blev det som sagt riktigt billigt.