Lillas Städ & Bygg

Hej på er och välkomna till bloggen. Det är många av mina vänner som köpt husbil eller husvagn den senaste tiden. Det verkar ju kul, särskilt med tanke på att det snart är sommar med förhoppningsvis både varma och soliga dagar som lämpar sig väl för olika utflykter i vårt vackra land. Jag går lite mot strömmen för jag har köpt sommarstuga. Den behövde målas om och jag tog kontakt med en målare i Landskrona som nu har målat om fasaden. Det blev supersnyggt. Stugan behövde verkligen en omgång färg, och det har den nu fått. Rött med vita knutar. Kan det bli mer idylliskt än så? Inte om ni frågar mig i alla fall. Jag anlitade målare ifrån ett företag som heter Lillas Städ & Bygg.  

 

Jag måste säga att de gjort ett bra jobb med att måla om. Jag blev rekommenderad det här företaget av en vän som själv hade anlitat Lillas Städ & Bygg för drygt ett år sedan när det var hon som behövde få ommålat i kök och vardagsrum. Hon var väldigt nöjd med resultatet och det måste jag säga att jag är också. Därför tänkte jag passa på att i det här inlägget slå ett litet slag för dessa duktiga målare i Landskrona. Nu är det snart sommar och jagkan tänka mig att många av er planerar att renovera eller kanske måla om på er semester. Ta det lite lugnt skulle jag vilja säga och gör det enkelt för er. Ni är ju ändå lediga och ska väl också få tid till avkoppling. Fråga er själva om det inte kan vara värt att ta hjälp med era olika projekt istället? Behöver ni en målare i Landskrona tycker jag att ni ska anlita de duktiga målarna på Lillas Städ & Bygg!