Det här byggföretaget känner jag mig nöjd med

Hej och god eftermiddag alla härliga och förhoppningsvis pigga och glada läsare. Jag vet att ni är många som haft frågor och funderingar på sådant som rör bygg i Kvissleby. Tyvärr har jag förstått att flera av er haft svårt att finna pålitliga och seriösa företag här i området och det är förstås tråkigt. Därför tänkte jag idag tipsa er om ett företag som heter BS Bygg & Allservice. Jag har som ni vet också haft en del problem tidigare med företag som inte kunnat leverera de resultat som jag varit ute efter. Men det ligger nu några år tillbaka i tiden, för det som jag har behövt hjälp med inom bygg här i Kvissleby de senaste fem åren har jag fått hjälp med av BS Bygg & Allservice och det har aldrig varit några problem. Jag är väldigt tacksam över all hjälp som jag har fått av BS Bygg & Allservice och det här företaget består av ett gäng både trevliga och duktiga snickare som alla har lång erfarenhet inom branschen. Jag har en jättebra relation till snickarna på det här företaget och det är lite av det här företagets signum, att skapa goda kundrelationer. Som ni säkert vet så har min fru och jag nu fått hjälp med att renovera köket i förra månaden och vi fick hjälp utifrån våra önskemål och behov. Om jag säger som så här, att ni som behöver hjälp inom bygg i Kvissleby kan nog inte få bättre hjälp av något annat företag än vad ni kan få av BS Bygg & Allservice. Har ni några frågor på vad det här företaget kan hjälpa till med inom bygg i Kvissleby så kan ni säkert få dem besvarade om ni antingen går in på deras hemsida, eller om ni tar och slår dem en signal.