Du har säkert hört din mor och far säga att du som ung satt för mycket vid din dator. Idag är det du som talar om för dina barn att de inte ska spendera så mycket tid i mobilen. Ja, tiderna förändras och vi med den. I dag har vi kommit till den punkt då alla måste vara anslutna till Internet för att kunna göra alla saker i livet på det mest effektiva och smidigaste sättet. Som tur är tillåter dagens moderna teknik att du ansluter till Internet via mobiler och surfplattor. Detta kan du göra genom WIFI, som då är trådlöst Internet och som finns nästan överallt i vårt samhälle. Vad är det då du kan göra på nätet? Finns det verkligen något som du inte kan göra online? Slutligen, vad är det egentligen som människor gör mest på Internet?

Ja, när det gäller vad människor gör mest på nätet så kommer väl detta att vara sökningar efter produkter, tjänster samt information. Detta är något som alla gör. Studenterna söker svaren på sina frågor de ska lösa. Forskare söker nya rön och information om sitt arbete. Massor av privatpersoner ägnar sig åt shopping online, samt att de även söker företag som kan förmedla de tjänster de behöver. Naturligtvis kommer även nedladdningar av e-post vara en av de saker som görs mest på nätet. Något annat är intresset för att spela casino, där många finner information hos online-freespins.se som alltid ger bra svar. Egentligen finns det kanske inget som du inte kan göra online i dagens moderna värld. Jo, det gör det och svaret finner du nedan.

Detta kan du inte göra online

Det kommer att finnas massor med saker du inte kan göra online på Internet. Detta är alla de saker som tillhör den fysiska världen. Du kan exempelvis inte koppla upp dig via Internet och helt plötsligt så ser du någon klippa gräsmattan utanför. Ja, visst du kan hyra hjälp för det, men en levande person måste utföra jobbet. Likaså är det med att laga mat. Du kan finna receptet på det du vill äta, men det måste vara en levande person som lagar maten och som äter den. Kanske kommer detta fram till slutsatsen att Internet i kombination med det verkliga livet är något riktigt bra. Det handlar kanske bara om att vi inte ska fästa oss vid det virtuella mera än de fysiska livet.