Låter en sexmaskin som någonting som hör hemma i en kinky porrfilm? Tänk igen! En sexmaskin kan vara ett välkommet element i vilket hem som helst, oavsett om du är i ett parförhållande eller om du är singel. Vill du veta mer om maskinerna och ta reda på vad som kan passa dig? Här nedan går vi igenom några olika modeller och reder ut vad som är vad.

För nybörjaren

Om du aldrig har testat en sexmaskin förut och är osäker på om det är din grej eller inte så kan det vara värt att börja försiktigt. Det finns extremt dyra och avancerade maskiner, men det finns också billigare maskiner som gör jobbet lika bra.

Silvia Saint har en uppblåsbar, vibrerande dildostol som passar bra som nybörjarmaskin. Du blåser själv upp stolen när du vill använda den och tömmer ut luften när du är klar. Det är jättesmart om du inte har plats för att förvara sexmaskinen i garderoben och heller inte vill ha den ståendes framme. Maskinen består av en kudde som har en dildo monterad på sig. Dildon är 14 cm lång och 4 cm i diameter. Vibrationerna styrs med hjälp av en sladdbunden fjärrkontroll. Om du har singelsex kan du själv styra vibrationerna och om du har parsex kan du ge kontrollen till din partner.

För proffset

Om du testat en sexmaskin förut och vill ha the best of the best så finns det några riktigt bra alternativ. Men låt oss avklara detta först – smakar det så kostar det. Dessa maskiner kostar mer men kan också mer än de billigare alternativen.

Lovebotz Saddle Deluxe från XR brands är en av de bästa på marknaden. Maskinen är utformad som en sadel med en dildo på. Du kan välja själv om du vill sitta still och låta maskinen göra jobbet eller gnida dig mot sadeln.

Dildon har en fjärrkontroll så att du själv kan välja mellan de 5 olika vibrationshastigheterna och de 5 olika pulseringsalternativen. Maskinen är allsidig och kan användas med både vattenbaserat och silikonbaserat glidmedel.

För paret

Om du vill utforska sexmaskinernas värld tillsammans med din partner så är det Pipedreams Fetish Fantasy Sexmaskin du ska ha. Maskinen har både en pocket pussy som kan penetreras och en dildo som kan penetrera. Du kan använda den ensam som kvinna, ensam som man eller samtidigt som par. På maskinen finns möjlighet för att montera din telefon så att du kan ha din partner med via videochatt om hen är utomlands och ni saknar varandra. När det kommer till parmaskiner blir det inte mycket bättre än så här. Om det inte vore nog så är den också otroligt kompakt och resevänlig och kommer med reseadapter så att du kan använda den nästan var som helst i världen.

Maskinen har massor av tillbehör som gör att du aldrig kommer ha tråkigt igen!

Om du blivit nyfiken och vill skaffa din egen sexmaskin är det bara att gå in på winkwink.se och klicka på köp! Kom ihåg glidmedlet och alla andra tillbehör du kan tänkas behöva!