Funderar du på att sluta röka? Det är ett mycket tufft beslut att ta och för många är rökningen en inbiten vana som är svår att bli av med. Vanligt är att man identifierar sig själv som rökare och inte riktigt vet vad man skulle göra utan just rökningen. Däremot vet även de flesta rökare att rökning är både dåligt och skadligt, inte bara för en själv utan för miljön och de runt omkring. De flesta vill inte utsätta sina anhöriga för passiv rökning. Faktum är dock att rökning är lika beroendeframkallande som droger. Därför är det av naturliga skäl svårt att bli av med rökningen när man väl har blivit beroende.

Man kan ha testat många olika nikotinhjälpmedel utan att de fungerar. Oftast är det vanan av att hålla en cigarett till munnen i kombination med nikotinet som ger den efterlängtade effekt som din kropp vill ha. Därför kan det vara svårt att få till exempel nikotinplåster att fungera. Det går givetvis att sluta röka, många har lyckats, men tusen gånger fler har misslyckats eller finner sig själv med en cigarett i munnen igen endast efter några veckor. Lösningen på det är givetvis att skippa alla de farliga och onödiga ämnena som finns i tobak. En cigarett innehåller tusentals olika ämnen som är giftiga för dig. Därför ska du istället byta till en e-cigarett. Då kommer du att andas in och andas ut vattenånga istället för rök.

De e-cigaretter som du hittar på xsmoke ser ut som vanliga cigaretter och känns som vanliga cigaretter, skillnaden är dock att de endast innehåller nikotin vilket gör att du snabbt kan säga adjö till alla giftiga ämnen som förpestar din kropp. Det är helt ofarligt att röka e-cigaretter och i och med att du blåser ut vattenånga kommer du inte längre utsätta människor runt omkring dig för passiv rökning. Det är mycket billigare att röka e-cigg istället för vanliga cigaretter och du kommer även att spara väldigt mycket pengar. De är uppladdningsbara och du går inte miste om det sociala. Faktum är att de e-cigaretter du hittar på xsmoke är så realistiska att ingen behöver märka att du har slutat röka. Du kommer därmed inte bli ifrågasatt av personer som undrar om du inte ska röka.

Du kan allt eftersom trappa ned på nikotinet i din e-cigarett och sluta helt om du skulle vilja. Om du vill fortsätta röka är det ett mycket mer hälsosamt alternativ än en cigarett.